Amor de Tango on the move

Dit najaar kiezen we er voor om verder te gaan met het bieden van Tango Essential Dagen, nu nog één keer in de maand in Arnhem. De focus van een dubbele middag-workshop over één thema inspireert ons om nog meer te werken vanuit de essenties van de tango.

Waarom Tango Essential Dagen?

Onze passie is het stimuleren van de kwaliteit van de beweging, de aanwezigheid en levendigheid in de dans en de verbinding. Daarom kiezen we voor de vorm van een dubbele workshop, met genoeg ruimte om een essentie echt te ervaren en in je lichaam te slijten. In reguliere lessen is daar minder tijd voor.
Een ander voordeel van zo werken is dat iedereen die het basis vocabulaire van de tango beheerst mee kan doen. Iedereen verdiept één van de essenties in hun eigen dans en werkt zo op hun eigen niveau. De groep is klein genoeg om hier individueel aandacht aan te geven, ook voor gevorderde dansers.
Nieuwsgierig geworden? Lees meer op deze pagina, met ook de details voor dit seizoen.

Beginnersweekend Mindful Tango

En de beginners dan? Een heel weekend werken met een beginnersgroep is voor ons één van de meest inspirerende dingen. We geven dus geen wekelijkse beginners cursus, maar zijn data aan het plannen voor een weekend in Nederland. Hopelijk dit najaar nog!
Schrijf je beneden in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven.

- Artikelen -

  1. Tango Essential Dagen
  2. Amor de Tango on the move
  3. Mindful tango - onze methode
  4. TangoCoaching

- Wat is Mindful Tango? -


- Reviews -


- Links -