Arnhem Mindful Tango cursussen

De Argentijnse tango is een dans die gaat over verbinding en improvisatie, intentie en overgave, leiden en volgen, passie en sensualiteit. Onze Mindful tango aanpak laat je de tango ontdekken vanuit deze essenties, niet vanuit het leren van passen en volgordes. Zo samen leren dansen is niet alleen ontzettend leuk maar kan je ook laten zien hoe je je verbindt en beweegt in het met je partner en in het leven. Think less, feel more…

Dit najaar bieden we weer cursussen voor beginners, half gevorderde en gevorderde dansers. De lessen zijn twee-wekelijks op zondagmiddag en duren langer, met een korte pauze.


Proeflessen

Zondag 10 september 2017
13.00 tot 14.45 uur – Proefles voor instromers
15.00 tot 16.45 uur – Proefles voor beginners
Bijdrage 5 euro per persoon.
Je kunt je opgeven door het formulier beneden in te vullen. Zoek je een danspartner? Laat het ons snel weten.

Cursussen

Data

17 sep, 1 okt, 29 okt, 12 nov, 26 nov, 17 dec, 7 jan, 21 jan, 4 feb, 11 feb

De reguliere cursussen Mindful Tango bestaan uit 10 lessen van 105 minuten, PLUS 2 maal 15 minuten begeleid oefenen (de docenten zijn aanwezig voor vragen).

Lestijden

10.45 tot 11.00 uur – oefenen
11.00 tot 12.45 uur – Half Gevorderd / Gevorderd (vanaf anderhalf jaar ervaring)
12.45 tot 13.00 uur – oefenen
13.00 tot 14.45 uur – Half Gevorderd (vanaf 1 jaar ervaring)
14.45 tot 15.00 uur – oefenen
15.00 tot 16.45 uur – Basis 1 – beginners
16.45 tot 17.00 uur – oefenen

Lokatie

La Cappella, Oude Velperweg 36A, Arnhem

Docenten

Franc Duking en Natalia Saklakova

Prijs

€ 194,- per persoon. Korting voor studenten, Arnhem Card houders € 40,-

Wat is Tango?

Wat is Argentijnse tango? Hierover staat meer op onze Tango pagina.

Wat doen we in deze Mindful tango cursussen?

Elke les benaderen we tango vanuit één of meerdere essenties. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld balans, aarding, verbinding, intentie, overgave, flow, improvisatie, vrijheid, sensualiteit, polariteit en elegantie. Onze les-opbouw heeft oefeningen en tangotechniek om elk thema te onderzoeken en in de tango te ervaren. De passen en figuren van de dans ontstaan dan als vanzelf. Lees hier meer over onze unieke aanpak.

We spelen natuurlijk veel met leiden en volgen, met de mannelijke en vrouwelijke energie in iedereen. In de leiders-rol gaat dat over uitnodigen met een duidelijke intentie, over leiden zonder dwingend of aarzelend te zijn. In de volgers-rol gaat het over actieve overgave, je verbinden en toch vol in je creatieve kracht blijven staan. Omdat de dans direct uit je lichaam komt zal de tango je ook een spiegel geven, van jullie verbinding en van hoe je je in het leven beweegt. Lees meer op de Mindful Tango pagina.


Aanmeldingsformulier

Als u graag wilt deelnemen aan deze cursus, vul dan onderstaand formulier in. Belangrijk voor nu is dat u vermeldt om welke lessen het gaat, de plaats (Arnhem) en of u alleen of met een partner komt. Na ontvangst wordt zo snel mogelijk een bevestiging en verdere informatie over de desbetreffende aktiviteit verstuurd.- Artikelen -

  1. Mindful tango - onze methode
  2. Amsterdam Mindful Tango Intensive
  3. Introductieavond Amsterdam - Mindful Tango Intensive
  4. Arnhem Mindful Tango cursussen
  5. TangoCoaching
  6. Walk like a Man coaching

- Wat is Mindful Tango? -


- Reviews -


- Links -