Dans de zomer in met Essential & Salon

Een korte Essential om de zomer te vieren! Een enkele workshop deze keer, maar wel volgens onze beproefde Essential aanpak – zie beneden. Met daarna een goed feestje – een zomerse salon om de nieuwe dansers van dit seizoen te verwelkomen. Speciaal met meer ervaren taxidansers!


Zondag 19 mei.

13:00-14:30
Essential workshop
Thema: “Dans de zomer in”
Hoe te dansen op verschillende zomerse ondergronden ?
Buiten dansen kan heerlijk zijn (zie link naar filmpje), maar steen, gras en oneven buitenvloeren hebben ook hun gebruiksaanwijzing!

14:30-17:00
Feestelijke Salon
Met taxi dansers
DJ Franc (80/20 trad/neo/non)

Prijs

Feestelijke prijs voor Essential workshop en salon: € 15,- per persoon.
Prijs voor alleen de salon: € 5,-.

Lokatie

Momo Theaterwerkplaats, Renswoudseweg 1, Ederveen bij Veenendaal (vlak bij station Veenendaal-de Klomp). Een sfeervolle lokatie in het midden van het land.

Docenten

Franc Duking en Natalia Saklakova.

Wat doen we normaal in de Tango Essentials?

Wat helpt om je dans naar een ander niveau te brengen? Alle tijd om je in één van de essenties van de tango te verdiepen! Elke maand een Essentials workshop dag met een ander thema. Voor alle niveaus, vanaf een half jaar ervaring. Wees er snel bij, deze essentials zijn populair!

De Argentijnse tango is een dans die veel verschillende essenties raakt. Samen tango dansen gaat onder andere over verbinding en improvisatie, intentie en overgave, leiden en volgen, aanwezigheid en dissociatie, passie en sensualiteit. Onze Mindful tango aanpak laat je de tango ontdekken vanuit deze essenties; de passen en figuren komen dan als vanzelf. Think less, feel more…

Een Essential biedt verdieping in de vorm van een dubbele workshop over dit ene thema. In het totaal 3 uur lang ontdekken en integreren in je dans. Iedereen werkt op zijn eigen niveau. We houden de groep klein zodat er genoeg individuele aandacht is. Aan het eind is er ruimte om te oefenen.

De workshops starten met oefeningen om je de tango-essentie in je lichaam te laten ervaren, ermee te spelen en ontdekken. We gebruiken het dan in de dans, het spel van leiden en volgen, de verbinding, de communicatie. We leren je de essentie toe te passen in een dynamische tangofiguur. We besteden genoeg tijd zodat je dit alles in je lichaamsgeheugen kunt opnemen. Natuurlijk kijken we ook hoe je het de muziek kunt dansen.


Aanmelding

Wil je een plek reserveren voor de workshop, vul dan onderstaand formulier in. Na ontvangst van uw aanmelding wordt zo snel mogelijk een bevestiging verstuurd. Als u nog een partner zoekt proberen we u te matchen.- Artikelen -

  1. Dans de zomer in met Essential & Salon
  2. Essential Beginners 2 Mindful Tango
  3. Wat is Mindful tango?
  4. TangoCoaching / Privelessen

- Wat is Mindful Tango? -


- Reviews -


- Links -