Tango Fundamentals Voorjaar 2020

De tango Fundamentals van dit voorjaar zijn afgelast vanwege de Corona crisis.
Zoals het er nu uitziet starten we dit najaar weer.

Wat helpt om je dans naar een ander niveau te brengen? Alle tijd en persoonlijke begeleiding om je in één van de essenties van de tango te verdiepen! Dans je al wat langer en wil je je basis en je verbinding verdiepen? Ben je net gestart met tango en wil je je dans verder ontwikkelen? Dan zijn deze Fundamentals voor jou.

De Argentijnse tango is een dans die aan veel verschillende lagen raakt. Samen tango dansen gaat in de basis over essenties als verbinding en improvisatie, intentie en overgave, leiden en volgen, aanwezigheid en dissociatie, passie en sensualiteit. Onze Mindful tango aanpak laat je de tango ontdekken vanuit deze onderliggende laag; de passen en figuren komen dan als vanzelf. Think less, feel more…


Fundamentals – Data en Thema’s

Zaterdag 18 april – AFGELAST
Leiden, volgen, passie en sensualiteit

Zaterdag 16 mei – AFGELAST
Circulaire bewegingen en spiralen

Zaterdag 13 juni – AFGELAST
Spelen in de muziek

Je kunt elke Tango Fundamental losstaand volgen. Er is ook een opbouw in de 5 dagen, zodat je ze kunt volgen als cursus. Mensen die alle 5 dagen willen volgen krijgen voorrang (in overleg). Maximaal 8 paren per keer.

Wat doen we in deze Fundamentals?

Een Fundamental biedt verdieping in de vorm van een dubbele workshop over dit ene thema. In het totaal bijna 4 uur lang ontdekken en integreren in je dans. Iedereen werkt op zijn eigen niveau. We houden de groep klein zodat er genoeg individuele aandacht is. Aan het eind is er ruimte om te oefenen.

De workshops starten met oefeningen om je de tango-essentie in je lichaam te laten ervaren, ermee te spelen en ontdekken. We gebruiken het dan in de dans, het spel van leiden en volgen, de verbinding, de communicatie. We leren je de essentie toe te passen in een dynamische tangofiguur. We besteden genoeg tijd zodat je dit alles in je lichaamsgeheugen kunt opnemen. Natuurlijk kijken we ook hoe je het de muziek kunt dansen.
Deze workshops kun je onze Mindful Tango aanpak uitgebreid ervaren.

Fundamental Tijden

12.30 tot 12.45 uur – indansen
12.45 tot 14.30 uur – Workshop 1
14.30 tot 15.00 uur – pauze (neem zelf iets te eten mee)
15.00 tot 16.45 uur – Workshop 2
16.45 tot 17.00 uur – oefenen / uitdansen

Lokatie

La Cappella, Oude Velperweg 36A, Arnhem

Docenten

Franc Duking en Natalia Saklakova.

Prijs

€ 50,- per persoon per keer.
Drie Fundamentals voor € 140,- per persoon.
Korting voor voltijds studenten & Arnhem Card houders op aanvraag.
Check ook onze voorwaarden .


Aanmelding

Als u een plek wilt reserveren voor één of meerdere Tango Fundamentals, vul dan onderstaand formulier in. Belangrijk voor nu is dat u vermeldt om welke dagen het gaat, met de naam en email van Uw danspartner. Als u nog een partner zoekt proberen we u te matchen. Uw plek wordt dan pas gereserveerd bij het vinden van een partner. Na ontvangst van uw aanmelding wordt zo snel mogelijk een bevestiging en verdere informatie verstuurd.- Artikelen -

  1. Tango Fundamentals Voorjaar 2020
  2. Beginnersweekend Mindful Tango
  3. Wat is Mindful tango?
  4. TangoCoaching / Privelessen

- Wat is Mindful Tango? -


- Reviews -


- Links -