Tango Fundamentals Najaar 2020

Wat helpt om je dans naar een ander niveau te brengen? Alle tijd en persoonlijke begeleiding om je in één van de essenties van de tango te verdiepen! Dans je al wat langer en wil je je basis en je verbinding verdiepen? Ben je net gestart met tango en wil je je dans verder ontwikkelen? Dan zijn deze Fundamentals voor jou.

De Argentijnse tango is een dans die aan veel verschillende lagen raakt. Samen tango dansen gaat in de basis over essenties als verbinding en improvisatie, intentie en overgave, leiden en volgen, aanwezigheid en dissociatie, passie en sensualiteit. Onze Mindful tango aanpak laat je de tango ontdekken vanuit deze onderliggende laag; de passen en figuren komen dan als vanzelf. Think less, feel more…


Fundamentals – Data en Thema’s

Zaterdag 26 september -
Leiden, volgen, passie en sensualiteit

Zondag 25 oktober -
Circulaire bewegingen en spiralen

Zaterdag 12 december -
Spelen in de muziek

Je kunt elke Tango Fundamental losstaand volgen. Er is ook een opbouw in de dagen, zodat je ze kunt volgen als cursus. Maximaal 8 paren per keer.

Waarom een Fundamental?

Als je aan de basis van je dans werkt verdiept je hele dans zich. Een Fundamental doet dit in de vorm van een dubbele workshop over één thema. De workshops starten met oefeningen om je de essentie in je lichaam te laten ervaren, ermee te spelen en ontdekken. We gebruiken het dan in de dans, het spel van leiden en volgen, de verbinding, de communicatie. We leren je de essentie toe te passen in een dynamische tangofiguur. We besteden genoeg tijd zodat je dit alles in je lichaamsgeheugen kunt opnemen. Natuurlijk kijken we ook hoe je het de muziek kunt dansen.

Deze workshops kun je onze Mindful Tango aanpak uitgebreid ervaren. In het totaal 4 uur lang ontdekken en integreren in je dans. Iedereen werkt op zijn eigen niveau. We houden de groep klein zodat er genoeg individuele aandacht is. Aan het eind is er ruimte om te oefenen.

Fundamental Tijden

10.15 tot 10.30 uur – indansen
10.30 tot 12.30 uur – Workshop 1
12.30 tot 13.15 uur – pauze (wij zorgen voor soep, neem zelf een lichte lunch mee)
13.15 tot 15.00 uur – Workshop 2
15.00 tot 15.30 uur – oefenen / uitdansen

Lokatie

La Cappella, Oude Velperweg 36A, Arnhem

Docenten

Franc Duking en Natalia Saklakova.

Prijs

€ 60,- per persoon per keer.
Drie Fundamentals voor € 160,- per persoon.
Check ook onze voorwaarden .


Aanmelding

Als u een plek wilt reserveren voor één of meerdere Tango Fundamentals, vul dan onderstaand formulier in. Belangrijk voor nu is dat u vermeldt om welke dagen het gaat, met de naam en email van Uw danspartner. Als u nog een partner zoekt proberen we u te matchen. Uw plek wordt dan pas gereserveerd bij het vinden van een partner. Na ontvangst van uw aanmelding wordt zo snel mogelijk een bevestiging en verdere informatie verstuurd.- Artikelen -

  1. Tango Fundamentals Najaar 2020
  2. Beginnersweekenden Mindful Tango
  3. Wat is Mindful tango?
  4. TangoCoaching / Privelessen

- Wat is Mindful Tango? -


- Reviews -


- Links -