Introductieavond Amsterdam - Mindful Tango Intensive

Argentijnse Tango maar dan anders! Leer dansen vanuit essenties als verbinding, overgave, polariteit, vrijheid, sensualiteit en improvisatie. Het spel van masculine en feminine, leiden en volgen en toch in je eigen kracht blijven staan. Think less, feel more….
Lees meer hieronder!


Datum

Donderdag 28 september, Amsterdam

Voor wie?

Dit is de vrijblijvende introductieavond voor de Mindful Tango Intensive cursus. Hij is bedoeld voor nieuwsgierige mensen zonder tango ervaring. Dansers die hun tango ervaring willen verdiepen zijn ook welkom. In de les werk je altijd op je eigen niveau.

Tijd en prijs

20:00-22:30 uur
Je bent welkom vanaf 19:30 uur, om aan te komen met een kopje koffie of thee.
Bijdrage 15 euro per persoon, overmaken of cash gepast te voldoen.
Het helpt onze voorbereiding als je je van te voren opgeeft (beneden).

Wat is Tango?

Tango gaat voor ons over in je eigen centrum kunnen blijven, in verbinding met een ander. De Argentijnse tango is een improvisatiedans, er zijn geen afgesproken volgordes van passen. Wij geven daarom ook les vanuit elkaar leren aanvoelen, niet uit het onthouden van figuren. Lees meer op de Tango pagina.

Wat doen we in deze Mindful tango cursus?

Elke les benaderen we tango vanuit één of meerdere tango-essenties. Zo onderzoeken we bijvoorbeeld balans, aarding, verbinding, duidelijke intentie, overgave, flow, improvisatie, vrijheid, sensualiteit, polariteit en elegantie. Onze les-opbouw heeft lichaamsoefeningen en tangotechniek om elk thema in jezelf te ervaren en dan in contact met je danspartner te onderzoeken. De passen en figuren van de dans ontstaan dan in het moment.
Een hoofdrol hierin heeft het spel van leiden en volgen, de polariteit tussen masculine en feminine. Lees meer op de Mindful Tango pagina.

Lokatie

Centrum voor Tantra
Asterweg 20 G3
1031 HN Amsterdam (Noord)
Gratis parkeren aan de straat.

Docenten

Franc Duking en Natalia Saklakova

Aanmeldingsformulier

Als je graag wilt deelnemen aan deze dag, vul dan onderstaand formulier in. Belangrijk voor nu is dat je vermeldt dat het gaat om de Tango Introductieavond in Amsterdam. Verder ook de naam en contactgegevens van je danspartner. Na ontvangst wordt zo snel mogelijk een bevestiging en verdere informatie over de dag verstuurd.- Artikelen -

  1. Mindful tango - onze methode
  2. Proeflessen Amsterdam en Arnhem
  3. Amsterdam Mindful Tango Intensive cursus
  4. Introductieavond Amsterdam - Mindful Tango Intensive
  5. Arnhem Mindful Tango cursussen
  6. TangoCoaching
  7. TangoCoaching - To walk like a Man

- Wat is Mindful Tango? -


- Reviews -


- Links -