Tango Essential Workshops

Wat helpt om je dans naar een ander niveau te brengen? Alle tijd om je in één van de essenties van de tango te verdiepen! Deze Tango Essential Workshops bieden dit in de vorm van een dubbele workshop over één thema. In het totaal 3 uur lang ontdekken, experimenteren en integreren in je dans.


Data

10 juni – Thema: “Duik diep in de verbinding”

15 juli – Thema: “Laat je leiden door de muziek”

Programma

Alle niveaus (iedereen werkt op eigen niveau)
11:00 tot 12:00 uur – Workshop 1
12:30 tot 13:00 uur – pauze
13.00 tot 14.30 uur – Workshop 2

De workshops starten met individuele techniek en afstemming. Dit verfijnt het spel van leiden en volgen, de verbinding en de communicatie. We leren dit toepassen in een dynamische tangofiguur die je meteen in je dans kunt toepassen. Tevens werken we aan het gemak, de vloeiendheid en de muzikaliteit in je dans.
We houden de groep klein zodat er genoeg individuele aandacht is. Deze workshops kun je onze Mindful Tango aanpak uitgebreid ervaren.

Lokatie

Momo Theaterwerkplaats, Renswoudseweg 1, Ederveen (vlak bij station Veenendaal-de Klomp)

Docenten

Franc Duking en Natalia Saklakova

Prijs

€ 40,- per persoon, dus € 80,- per danspaar, voor 3 uren workshops.
Minimaal 3 & maximaal 8 paren.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als danspaar. Als je wilt deelnemen aan deze dag, vul dan onderstaand formulier in. Belangrijk voor nu is dat je vermeldt dat het gaat om de Tango Essentials, welke datum en welk niveau je meedoet. Graag ook de naam en email van je danspartner. Na ontvangst wordt zo snel mogelijk een bevestiging en verdere informatie over de dag verstuurd.- Artikelen -

  1. Tango Essential Workshops
  2. Bedrijfstraining en Tango
  3. Feestelijke Workshop Tango

- Tango op de werkvloer -


- Reviews -


- Links -