Tantra Tango thema workshops

Wat helpt om je dans naar een hoger niveau te brengen? Alle tijd en persoonlijke begeleiding om je in één van de essenties van de tango te verdiepen! Deze Thema workshop dagen zijn bedoeld voor mensen die al tango dansen.


Tantra Tango workshop middag zondag 11 juni

Thema: Sierlijke Spiralen en Verrassende Versieringen.

In hoeverre worden versieringen geleid, in hoeverre zijn ze een vrije inbreng van de volger? Ontdek samen meer expressieve mogelijkheden in deze middagworkshop.

De Argentijnse tango is een improvisatiedans die aan veel verschillende essenties raakt. Samen tango dansen gaat over verbinding en ontspanning, intentie en overgave, leiden en volgen, aanwezigheid en dissociatie, passie en sensualiteit. Onze Mindful tango aanpak laat je de tango ontdekken vanuit deze onderliggende laag; de passen en figuren komen dan als vanzelf. We starten vanuit het lichaam; het gevolg is een meer ontspannen connectie tussen buik, hart en hoofd. Dit maakt het makkelijker om met open hart verbinding te maken met de ander. Think less, feel more…

Iedereen werkt deze dag op zijn eigen niveau. We houden de groep klein zodat er genoeg individuele aandacht is. Aan het eind is er ruimte om te oefenen. Omdat we een dubbele workshop de focus hebben op één thema is er genoeg ruimte het in ons lichaam te integreren, zodat je het echt op salons zult kunnen dansen.

Waarom Tantra tango?

In deze workshops gebruiken we oefeningen uit de tantra om je tango ervaring te verdiepen. Wat heb jij nodig voor een diep gevoelde verbinding met jezelf? Wat heb je nodig om in je aanwezigheid te kunnen blijven rusten, ook als je verbonden bent met een ander? Wat betekent leiden en volgen voor jou, ook in je dagelijks leven en je relaties? Door dit te ervaren vergroot je je bewustzijn van hoe je jezelf beweegt, vanuit je centrum, in de tango en ook in de wereld.

Veel mensen associeren Tantra met seksualiteit. In onze Tantra Tangolessen kunnen sensualiteit, seksuele energie en polariteit tussen (dans)partners voelbaar worden. We gebruiken dit in dit weekend om de dans en de verbinding te onderzoeken en te verrijken. Niet om richting seksualiteit te gaan maar om ons lichaamsbewustzijn te verdiepen.

Tijden

12.45 tot 13:00 uur – Aankomen en indansen
13.00 tot 15.00 uur – Workshop 1
15.00 tot 15.45 uur – pauze, koffie, thee
15.45 tot 17.45 uur – Workshop 2
17.45 tot 18.00 uur – uitdansen

Tango in tijden van Corona – hoe ziet dat er uit?

We willen mensen vragen thuis te blijven bij verschijnselen die aan Corona gerelateerd zijn. We gaan ervan uit dat iedereen hier zo zorgvuldig mogelijk mee omgaat.
De zaal waar we dansen is prima geventileerd, en voor goede hygiënemaatregelen wordt gezorgd.

Lokatie

La Cappella, Oude Velperweg 36A, Arnhem

Docenten

Franc Duking en Jeannine de Klerk.

Prijs

€ 65,- per persoon.

Maximaal 10 dansparen. De dag gaat door bij minimaal 4 paren.
Check ook onze voorwaarden .


Aanmelding

Als u een plek wilt reserveren voor deze middag, vul dan onderstaand formulier in. Belangrijk is dat u naast de workshop ook de naam en email van Uw danspartner vermeldt. Na ontvangst van uw aanmelding wordt zo snel mogelijk een bevestiging en verdere informatie verstuurd.
Als u nog een partner zoekt proberen we u te matchen. Uw plek wordt dan pas gereserveerd bij het vinden van een partner.- Artikelen -

  1. Tantra Tango thema workshops
  2. Bedrijfstraining en Tango
  3. Tantra Tango workshop in Turkey
  4. Feestelijke Workshop Tango

- Tango op de werkvloer -


- Reviews -


- Links -