Bedrijfstraining en Tango

Voor bedrijfs- en managementtrainingen hebben wij ruime ervaring met het geven van workshops op maat. Een workshop Argentijnse tango is een directe manier om verschillende competenties zoals Leidinggeven, Creativiteit, Besluitvaardigheid, Delegeren, Luisteren, Samenwerken te verkennen.
Voor een video-impressie: zie hiernaast.

Competenties en vaardigheden

Deelnemers ervaren op een directe manier verschillende vaardigheden gekoppeld aan de competenties, zoals afstemmen, goed evenwicht vinden, effectief communiceren en stijlflexibiliteit. De impact van uw training wordt enorm vergroot doordat de deelnemers specifieke kwaliteiten echt fysiek kunnen ondervinden in de dans. Via speelse opdrachten worden ze uitgedaagd om deze kwaliteiten zelf te ontdekken.

Een workshop op uw personeelsdag

Een Argentijnse tango workshop kan ook een inspirerend onderdeel van uw personeelsdag zijn. Het is een ideale manier om het ijs te breken, mensen in contact te laten komen, op een andere manier elkaar te ontmoeten en vooral samen plezier te hebben. Prijs, opzet en thema in overleg.

Als U meer informatie wilt over de mogelijkheden van tango voor Uw bedrijf, vul dan onderstaand contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met U op.

- Artikelen -

  1. Tantra Tango workshopdag "Spelen met verbinding"
  2. Bedrijfstraining en Tango
  3. Feestelijke Workshop Tango

- Tango op de werkvloer -


- Reviews -


- Links -