Tantra tango Zomerweek Frankrijk

7-14 augustus – een zomerweek waarin we diep in Tantra tango duiken! Aanwezigheid, intentie en overgave, verdiepen van je lichaamsbewustzijn, onderzoeken van de polariteit van leiden en volgen, als vanzelf samen leren dansen en nog veel meer…Beginnersweekend Mindful Tango

Ervaar onze unieke aanpak, dansen vanuit verbinding, aanwezigheid en plezier! Het volgende weekend is dit najaar, 12 en 13 november. Leer in één weekend de basis van de Argentijnse Tango.


Tango Fundamentals 2022

Elke derde zaterdag komend voorjaar geven we een Fundamental dag – dé manier om je dans te verdiepen! Een dubbele workshop over één thema. De volgende Fundamental is op 21 mei. Thema: Versieringen en elegantie.


Wat is Mindful tango?

Tango is veel meer dan een dans, tango is een vorm van zijn. Het gaat niet om de pasjes. Het gaat over in jezelf aankomen en je verbinden in het moment. Mindful tango leert je de Argentijnse tango dansen vanuit deze diepte. Lees hier meer over onze aanpak…


TangoCoaching / Privelessen

Eén op eén aan je dans of aan je loop werken? Dat kan individueel of als danspaar. Deze intensieve begeleiding kan je snel een verdieping van de verbinding met jezelf en je partner geven.

- Artikelen -

  1. Tantra tango Zomerweek Frankrijk
  2. Mindful tango & Tantra massage Zomerweek Frankrijk
  3. Beginnersweekend Mindful Tango
  4. Tango Fundamentals 2022
  5. Wat is Mindful tango?
  6. TangoCoaching / Privelessen

- Impressie -

Kijk voor meer foto’s op Flickr


- Wat is Mindful Tango? -


- Reviews -


- Links -