TangoCoaching / Privelessen

Een meer ontspannen manier van lopen ontwikkelen? De verbinding verdiepen? Werken aan je sensitiviteit of muzikaliteit? In TangoCoaching kijken we samen in het moment wat zich aandient. Individueel aan je dans of je loop werken, of als danspaar. Een enkele les kan al voor een heel andere tango beleving zorgen.

Coachings traject

Dit kan gewoon een enkele privéles tango zijn, of een langer meelopen voor drie of zes lessen. Elke keer kijken we weer samen wat jij nodig hebt. Een langer traject kan helpen bij het ontwikkelen van een dieper lichaamsbewustzijn.
Tango coaching wordt in principe gegeven in Arnhem, Utrecht of Soest. Coaching op andere plekken (bijvoorbeeld in je eigen huiskamer) in overleg. Langere coachingstrajecten zijn relatief goedkoper.

Individuele tarieven

1 uur € 75,-
3 uren € 195,-
6 uren € 375,- (1 uur gratis)

Tarieven voor een danspaar

1 uur € 50,- per persoon
3 lessen € 135,- per persoon
6 lessen € 250,- per persoon (1 les gratis)

Deze prijzen zijn zonder reistijd/kosten en zaalhuur. Vaak lukt het om een TangoCoaching na een reguliere workshop in onze zaal te plannen. Zo niet, dan komen er extra kosten bij (in overleg natuurlijk).


Aanmeldingsformulier

Als je graag informatie wilt over de mogelijkheden voor privélessen TangoCoaching, vul dan onderstaand formulier in. Belangrijk voor nu is dat je vermeldt dat het gaat om TangoCoaching en of je alleen of met een partner komt. Je vraag kun je er ook bij vermelden. Na ontvangst nemen we zo snel mogelijk contact met je op.- Artikelen -

  1. Tantra tango weekendretraite voor beginners - Nederland
  2. Mindful tango & Tantra massage zomerweek - Frankrijk
  3. Tantra Tango zomerweek Frankrijk
  4. Wat is Mindful tango?
  5. TangoCoaching / Privelessen

- Impressie -

Kijk voor meer foto’s op Flickr


- Wat is Mindful Tango? -


- Reviews -


- Links -