• Lessen

  Beginnersweekend Tantra Tango

  Arnhem, 28 en 29 oktober 2023.
  Ervaar de magie van Tantra Tango!
  Als vanzelf leren dansen vanuit diep gevoelde verbinding, aanwezigheid, lichaamsbewustzijn, spelen met leiden en volgen, mannelijke en vrouwelijke energie in iedereen….


 • Lessen

  Wat is Mindful tango?

  Tango is veel meer dan een dans, tango is een vorm van zijn. Het gaat niet om de pasjes, het gaat over in jezelf aankomen en je verbinden in het moment. Onze Mindful tango aanpak leert je de Argentijnse tango dansen vanuit deze diepte. Lees hier meer…


 • Lessen

  Tantra Tango retraite - De magie van verbinding

  13-19 augustus 2023
  Onze zomerse retraiteweek in Sadhaka Frankrijk! Een heerlijke week samen genieten, je tango verdiepen en het leven vieren.
  Deze week is bedoeld voor half gevorderde dansers, of mensen die al eerder bij ons een weekend of week hebben gedaan.


 • Lessen

  Mindful tango & Tantra massage Zomerweek Frankrijk

  6-12 augustus 2023.
  Een zomerse retraite met de magische combinatie van Mindful tango en Tantra massage. Kom thuis bij jezelf en verbind je vanuit je hart – een week genieten van aanraken en aangeraakt worden.
  De beste manier om de tango te ontdekken – geen ervaring nodig.


 • Lessen

  TangoCoaching / Privelessen

  Eén op eén aan je dans of aan je loop werken? Dat kan individueel of als danspaar. Deze intensieve begeleiding kan je snel een verdieping van de verbinding met jezelf en je partner geven.


 • Workshops

  Bedrijfstraining en Tango

  Een hands-on ervaring over natuurlijk leidinggeven? Een bedrijfstraining over teamwork? Zoekt U een tangoworkshop voor Uw personeelsdag? We overleggen graag met U over workshops op maat.


 • Workshops

  Tantra Tango workshop in Turkey

  Looking for a wonderful week away during the May holiday? Come join us at the Passion of Life Festival, 2-6 May in Turkey. With the famous Margo Anand and other teachers from both Tantra and Sufi traditions.
  With a special Tantra Tango Discount !


 • Workshops

  Tantra Tango thema workshops

  Arnhem, zondag 11 juni.
  Thema: Sierlijke Spiralen en Verrassende Versieringen.
  In hoeverre worden versieringen geleid, in hoeverre zijn ze een vrije inbreng van de volger? Ontdek samen meer expressieve mogelijkheden.