Aanmelden en voorwaarden

Hier de logistieke details voor aanmelden voor cursussen, workshops en proeflessen. Verder informatie over betaling; last but not least onze voorwaarden.


Aanmelden lessen en proeflessen

Cursussen en workshops

Als je een plek wilt reserveren voor een cursus of workshop, vul dan het aanmeldingsformulier onderaan de activiteit in. Belangrijk is dat je vermeldt om welke cursus en plaats het gaat, en of je met een partner komt of dat je een danspartner zoekt. Na ontvangst ontvang je zo snel mogelijk verdere informatie over de desbetreffende activiteit. Voor workshops is deze aanmelding bindend.

Inschrijving voor cursussen

Voor cursussen ontvang je per mail een inschrijfformulier dat je ingevuld kunt retourneren. Als je geen danspartner hebt maar toch een cursus zou willen deelnemen, mail ons dan ruim van te voren – misschien kunnen we je helpen of tips geven om iemand te vinden.
Je aanmelding is bindend en verplicht je tot betaling. Bij annulering is teruggave van het cursusgeld niet mogelijk. De volledige voorwaarden staan hier beneden.

Proeflessen

Een reguliere PROEFLES kost normaal 5 euro per persoon. Je kunt een plek te reserveren door je van te voren aan te melden. Vul daarvoor het aanmeldingsformulier in onderaan de activiteit en vermeld dat je voor de proefles komt, met plaats en tijd. Je kunt natuurlijk ook gewoon komen.
Op een proefles kun je je als (gelegenheids) paar komen, maar ook alleen. Dit is een goede manier om een danspartner te ontmoeten, ook als je al langer danst.

Betaling

Het cursusbedrag gaarne overmaken op het rekeningnummer IBAN: NL11INGB0002166220, tnv F. Duking in Maarssen, onder vermelding van de cursus en de plaats.
Voltijds studenten, U-pas, Arnhem Card houders krijgen op vertoon van pas 40 euro korting op de cursusprijs (voor weekenden en verkorte cursussen korting op aanvraag).

Voorwaarden

1. Inschrijving verplicht U tot het overmaken van het volledige cursusgeld. Betaling dient te gebeuren voor de aanvang van Uw tweede les.
2. Voltijds studenten, U-pas houders en Arnhem-pas houders krijgen op vertoon van pas 40 euro korting op de prijs van een reguliere cursus. Voor weekenden of dagen is de korting op aanvraag.
3. Inschrijving voor een cursus gebeurt in principe met een danspartner. Bij inschrijving alleen is de inschrijving onder voorbehoud, totdat een geschikte danspartner is gevonden.
4. Amor de Tango behoudt zich het recht voor om cursussen te cancellen als het minimale aantal paren niet wordt gehaald. Al betaald cursusgeld wordt dan natuurlijk geretourneerd.
5. Voor een goed verloop van de lessen verzoeken wij U op tijd aanwezig te zijn. We stellen het op prijs als U even afmeldt als U een les moet missen.
6. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor evt. opgelopen blessures, diefstal en/of vermissing van persoonlijke eigendommen.
7. Bij annulering of verhindering wordt het cursusgeld niet geretourneerd. Verrekening van het cursusgeld met een volgende cursus is niet mogelijk.
8. Bij inschrijving voor een volgend seizoen kunnen niet-ingehaalde lessen uit het vorig seizoen alsnog worden ingehaald.

Gegevens

Franc Duking
Amor de Tango
Lessen: Oude Velperweg 36A, Arnhem / Mariendaalstraat 14, Utrecht
Postadres: Langegracht 54, 3601 AK Maarssen
Bankrekening NL11INGB0002166220, tnv F. Duking in Maarssen
franc@amordetango.nl
06 49747412
KvK: 09222365
BTW nummer: NL163107828B01

- Artikelen -

  1. Mindful Tango inspiratie
  2. Aanmelden en voorwaarden
  3. Franc Duking
  4. Natalia Saklakova
  5. Evelien Biesheuvel

- Wat is Mindful Tango? -


- Reviews -


- Links -