Jeannine de Klerk

Door mijn eigen levenspad heb ik grote interesse ontwikkeld in ons mens zijn; wat ons drijft, wat ons tegenhoudt, wat ons laat stromen en dansen, in de breedste zin van het woord. Daar heb ik mijn werk van gemaakt: Ik ben Internal Family Systems therapeut, docent mindful yoga, stembevrijder en natuurlijk tango liefhebster (en nog meer, maar dat vertel ik je graag live).

Ik volg al jaren tantra trainingen en dat heeft me geholpen (en helpt me) om steeds dichterbij mijzelf te komen. Naar binnen te luisteren en dat naar buiten te communiceren. Kan ik in mijn eigen as blijven terwijl ik in contact ga met anderen? Zowel in de dans als daarbuiten? Dat blijft een voortdurend avontuur.

Tango en tantra zijn voor mij prachtige hulpmiddelen in Levenskunst. Beiden nodigen uit tot aanwezigheid in het hier en nu. Daarin kom ik van alles tegen: Van grote grrrrr’s tot grote zaligheid. Humor vind ik een fijn element binnen die reis in mijzelf en met anderen.
Mijn wens is dat ik mijn liefde voor tango, mijn liefde voor tantra, maar eigenlijk, mijn liefde voor het leven met jullie kan delen en wie weet kan aanwakkeren!

- Artikelen -

  1. Aanmelden en voorwaarden
  2. Tango
  3. Franc Duking
  4. Natalia Saklakova
  5. Jeannine de Klerk
  6. Evelien Biesheuvel

- Wat is Mindful Tango? -


- Reviews -


- Links -