Aanmelden en voorwaarden

Hier de logistieke details voor aanmelden voor weekenden, cursussen, workshop dagen en proeflessen. Verder informatie over betaling, en onderaan onze voorwaarden.


Aanmelden

Retraites, weekenden en workshop dagen

Als je een plek wilt reserveren voor een retraite, weekend of workshop dag, vul dan het aanmeldingsformulier onderaan de activiteit in. Belangrijk is dat je vermeldt om welke cursus en plaats het gaat, en of je met een partner komt of dat je een danspartner zoekt. Na ontvangst ontvang je zo snel mogelijk verdere informatie over de desbetreffende activiteit.

Betaling overmaken

Het cursusbedrag graag overmaken op het rekeningnummer NL11INGB0002166220, tnv F. Düking, onder vermelding van het evenement en de plaats.
Voor retraites, weekenden en workshop dagen wordt Uw plek pas gereserveerd bij betaling van het cursusbedrag.
Korting op aanvraag.

Danspartner gezocht

Om gelijke aantallen leiders en volger te waarborgen kan inschrijving voor een dag of weekend vaak alleen met danspartner. Heb je geen danspartner? Laat ons van te voren weten dat je een iemand zoekt. Dan kunnen we kijken of we je kunnen matchen aan iemand met wie je kunt dansen. Dit kan een goede manier zijn om een danspartner te vinden, ook als je al langer danst.
Nog beter werkt het om zelf iemand te vinden. Deel je enthousiasme met mensen die je tegenkomt. Je kunt ook het Facebook evenement van de lessen op je pagina delen, of mensen uitnodigen. Er is ook een “Danspartner gezocht” pagina op Facebook.

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Voor een goed verloop van de lessen verzoeken wij U ruim op tijd aanwezig te zijn.
2. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel opgelopen blessures, diefstal en/of vermissing van persoonlijke eigendommen.
3. Inschrijving voor een cursus, weekend of workshop gebeurt in principe met een danspartner. Bij inschrijving alleen is de inschrijving onder voorbehoud, totdat een geschikte danspartner is gevonden. Voor sommige retraites is inschrijving alleen ook mogelijk.

Voorwaarden betaling en annulering

Voor een retraite, weekend of workshop dag:
1. Uw plek is pas gereserveerd na het overmaken van het volledige cursusgeld voor de retraite, het weekend of de workshop dag.
2. Amor de Tango behoudt zich het recht voor om een evenement te cancellen als het minimale aantal paren niet wordt gehaald. Al betaald cursusgeld wordt dan natuurlijk geretourneerd.
3. Bij annulering of verhindering geldt voor retraites, weekenden of workshop dagen de onderstaande annuleringsregeling.
Bij annulering door de deelnemer berekenen we de volgende percentages van de evenementsprijs:
25% na boeking
50% binnen 4 weken voor aanvang
75% binnen 2 weken voor aanvang
100% binnen 1 week voor aanvang

Gegevens

Franc Duking
Amor de Tango
Postadres: Zijllaan 23, 3431 GK Nieuwegein
Bankrekening NL11INGB0002166220, tnv F. Duking.
franc@amordetango.nl
06 49747412
KvK: 09222365
BTW identificatienummer: NL001866778B53

- Artikelen -

  1. Aanmelden en voorwaarden
  2. Tango
  3. Franc Duking
  4. Natalia Saklakova
  5. Jeannine de Klerk
  6. Evelien Biesheuvel

- Wat is Mindful Tango? -


- Reviews -


- Links -