Aanmelden en voorwaarden

Hier de logistieke details voor aanmelden voor weekenden, cursussen, workshop dagen en proeflessen. Verder informatie over betaling, en onderaan onze voorwaarden.


Aanmelden

Cursussen en workshops

Als je een plek wilt reserveren voor een cursus of workshop, vul dan het aanmeldingsformulier onderaan de activiteit in. Belangrijk is dat je vermeldt om welke cursus en plaats het gaat, en of je met een partner komt of dat je een danspartner zoekt. Na ontvangst ontvang je zo snel mogelijk verdere informatie over de desbetreffende activiteit.

Inschrijving voor cursussen

Na mondelinge aanmelding voor cursussen volgt nog een email met een inschrijfformulier waarin de aanmelding bevestigd wordt.
Hierna is je aanmelding bindend en verplicht je tot betaling. Bij annulering is teruggave van het cursusgeld niet mogelijk. De volledige voorwaarden staan hier beneden.
Als je geen danspartner hebt maar toch een cursus zou willen deelnemen, mail ons dan ruim van te voren – we kunnen je vaak helpen of tips geven om iemand te vinden. Lees verder voor meer informatie over het vinden van een danspartner.

Proeflessen

Voor een reguliere proefles is er normaal een bijdrage van 5 euro per persoon. Je kunt een plek te reserveren door je van te voren aan te melden. Vul ook daarvoor het aanmeldingsformulier in onderaan de activiteit en vermeld dat je voor de proefles komt, met plaats en tijd. Dat helpt ons met onze planning en het eventueel matchen met een danspartner. Je kunt natuurlijk ook gewoon zonder aankondiging komen proeven.

Betaling overmaken

Het cursusbedrag graag overmaken op het rekeningnummer NL11INGB0002166220, tnv F. Düking, onder vermelding van de cursus en de plaats. Overmaken voor het begin van de tweede les van de cursus. Voltijds studenten, U-pas, Arnhem Card houders krijgen op vertoon van pas 40 euro korting op de cursusprijs.
Voor weekenden en workshop dagen wordt Uw plek pas gereserveerd bij betaling. Korting op aanvraag.

Danspartner gezocht

Om gelijke aantallen leiders en volger te waarborgen kan inschrijving voor een cursus of weekend alleen met danspartner. Heb je geen danspartner? Laat ons van te voren weten dat je een iemand zoekt. Dan kunnen we kijken of we je kunnen matchen aan iemand met wie je kunt dansen. Dit kan een goede manier zijn om een danspartner te vinden, ook als je al langer danst.
Nog beter werkt het om zelf iemand te vinden. Deel je enthousiasme met mensen die je tegenkomt. Je kunt ook het Facebook evenement van de lessen op je pagina delen, of mensen uitnodigen. Er is ook een “Danspartner gezocht” pagina op Facebook.

Voorwaarden

Algemene voorwaarden

1. Voor een goed verloop van de lessen verzoeken wij U op tijd aanwezig te zijn. We stellen het op prijs als U even afmeldt als U een les moet missen.
2. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor evt. opgelopen blessures, diefstal en/of vermissing van persoonlijke eigendommen.
3. Inschrijving voor een cursus, weekend of workshop gebeurt in principe met een danspartner. Bij inschrijving alleen is de inschrijving onder voorbehoud, totdat een geschikte danspartner is gevonden.
4. Bij inschrijving voor een volgend seizoen kunnen niet-ingehaalde lessen uit het vorig seizoen alsnog worden ingehaald.

Betaling en annulering

Voor een weekend of workshop dag:
1. Uw plek is pas gereserveerd na het overmaken van het volledige cursusgeld voor het weekend of workshop dag.
2. Amor de Tango behoudt zich het recht voor om een weekend te cancellen als het minimale aantal paren niet wordt gehaald. Al betaald cursusgeld wordt dan natuurlijk geretourneerd.
3. Bij annulering of verhindering geldt voor weekenden of workshop dagen de onderstaande annuleringsregeling.
Bij annulering door de deelnemer berekenen we de volgende percentages van de evenementsprijs:
25% na boeking
50% binnen 4 weken voor aanvang
75% binnen 2 weken voor aanvang
100% binnen 1 week voor aanvang

Voor een cursus of losse workshop:
1. Inschrijving verplicht U tot het overmaken van de volledige cursus- / workshop-prijs. Betaling dient te gebeuren voor de aanvang van Uw tweede les van een cursus.
2. Voltijds studenten, U-pas houders en Arnhem-pas houders krijgen op vertoon van pas 40 euro korting op de prijs van een reguliere cursus.
3. Amor de Tango behoudt zich het recht voor om cursussen te cancellen als het minimale aantal paren niet wordt gehaald. Al betaald cursusgeld wordt dan natuurlijk geretourneerd.
4. Bij annulering of verhindering wordt het cursusgeld niet geretourneerd. In geval van overmacht is het in overleg mogelijk het cursusgeld of een deel van het cursusgeld op te schuiven naar een volgende cursus. Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op – direct overleg voorkomt misverstanden.

Corona:
In deze Corona tijden gelden de volgende extra voorwaarden.
1. Bij afzegging vanwege niet-Corona gerelateerde ziekte van de kant van de cursist geldt de normale annuleringsregeling.
2. Bij afzegging bij vermoeden van Corona besmetting of positief getest zijn wordt eerst in overleg gekeken of de lessen kunnen worden verplaatst naar een later tijdstip. Als dit in alle redelijkheid niet mogelijk blijkt dan wordt het cursusgeld 100% geretourneerd.
3. Bij afzegging van een dag of weekend door Amor de Tango vanwege verscherpte Corona maatregelen wordt eerst in overleg gekeken of de lessen kunnen worden verplaatst naar een tijd waarin de maatregelen weer versoepeld zijn. Als dit in alle redelijkheid niet mogelijk blijkt dan wordt het cursusgeld 100% geretourneerd.

Gegevens

Franc Duking
Amor de Tango
Postadres: Zijllaan 23, 3431 GK Nieuwegein
Bankrekening NL11INGB0002166220, tnv F. Duking.
franc@amordetango.nl
06 49747412
KvK: 09222365
BTW identificatienummer: NL001866778B53

- Artikelen -

  1. Aanmelden en voorwaarden
  2. Tango
  3. Franc Duking
  4. Natalia Saklakova
  5. Jeannine de Klerk
  6. Evelien Biesheuvel

- Wat is Mindful Tango? -


- Reviews -


- Links -