Tantra Tango workshopdag "Spelen met verbinding"

Wat helpt om je dans naar een hoger niveau te brengen? Alle tijd en persoonlijke begeleiding om je in één van de essenties van de tango te verdiepen! Deze Thema workshop dagen zijn bedoeld voor mensen die al tango dansen.


Tantra Tango workshop zondag 14 april

Thema: “Spelen met verbinding”
Op een speelse manier onderzoeken we deze dag de verbinding met jezelf en met de ander. We zullen dit daarna toepassen in een paar tangofiguren.

De Argentijnse tango is een improvisatiedans die aan veel verschillende essenties raakt. Samen tango dansen gaat over verbinding en ontspanning, intentie en overgave, leiden en volgen, aanwezigheid en dissociatie, passie en sensualiteit. Onze Mindful tango aanpak laat je de tango ontdekken vanuit deze onderliggende laag; de passen en figuren komen dan als vanzelf. We starten vanuit het lichaam; het gevolg is een meer ontspannen connectie tussen buik, hart en hoofd. Dit maakt het makkelijker om met open hart verbinding te maken met de ander. Think less, feel more…

Iedereen werkt deze dag op zijn eigen niveau. We houden de groep klein zodat er genoeg individuele aandacht is. Aan het eind is er ruimte om te oefenen. Omdat we een dubbele workshop de focus hebben op één thema is er genoeg ruimte het in ons lichaam te integreren, zodat je het echt op salons zult kunnen dansen.

Waarom Tantra tango?

In deze workshops gebruiken we oefeningen uit de tantra om je tango ervaring te verdiepen. Wat heb jij nodig voor een diep gevoelde verbinding met jezelf? Wat heb je nodig om in je aanwezigheid te kunnen blijven rusten, ook als je verbonden bent met een ander? Wat betekent leiden en volgen voor jou, ook in je dagelijks leven en je relaties? Door dit te ervaren vergroot je je bewustzijn van hoe je jezelf beweegt, vanuit je centrum, in de tango en ook in de wereld.

Veel mensen associeren Tantra met seksualiteit. In onze Tantra Tangolessen kunnen sensualiteit, seksuele energie en polariteit tussen (dans)partners voelbaar worden. We gebruiken dit in dit weekend om de dans en de verbinding te onderzoeken en te verrijken. Niet om richting seksualiteit te gaan maar om ons lichaamsbewustzijn te verdiepen.

Tijden

10.45 tot 11:00 uur – Aankomst, koffie, thee, indansen
11.00 tot 13.00 uur – Workshop 1
13.00 tot 14.00 uur – pauze, soep, koffie, thee (neem zelf de rest van je lunch mee)
14:00 tot 16:00 uur – Workshop 2
16:00 tot 16.15 uur – uitdansen

De zaal waar we dansen is prima geventileerd, en voor goede hygiënemaatregelen wordt gezorgd.

Lokatie

La Cappella, Oude Velperweg 36A, Arnhem

Docenten

Franc Duking en Jeannine de Klerk.

Prijs

€ 70,- per persoon.

Maximaal 16 dansers. De dag gaat door bij minimaal 8 dansers. We streven naar een goede balans tussen leiders en volgers – er kan daarom een wachtlijst ontstaan.
Check ook onze voorwaarden .


Aanmelding

Wil je een plek reserveren voor deze middag, vul dan onderstaand formulier in. Belangrijk is dat je naast de workshop ook de naam en email van een eventuele danspartner vermeldt. Na ontvangst van de aanmelding wordt zo snel mogelijk een bevestiging en verdere informatie verstuurd.- Artikelen -

  1. Tantra Tango workshopdag "Spelen met verbinding"
  2. Bedrijfstraining en Tango
  3. Feestelijke Workshop Tango

- Tango op de werkvloer -


- Reviews -


- Links -